Romige Spaghetti Carbonara

Romige Spaghetti Carbonara

Bereidingstijd ca. 20 minuten

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen van de verpakking. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak hierin de spekreepjes in ca. 4 à 5 minuten goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en fruit even mee. Klop de eieren los met de room, Parmezaanse kaas, zout en peper. Roer het roommengsel door de spekreepjes. Blijf langzaam roeren totdat de room iets dikker wordt. Giet de pasta af, laat uitlekken en voeg toe aan de room. Roer voorzichtig door elkaar. Garneer met bieslook.

400 g spaghetti, 125 g magere spekreepjes, 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (geperst), 100 g Parmezaanse kaas (geraspt), 200 ml room, 3 eieren, zout en peper, olijfolie, paar sprietjes verse bieslook voor de garnering.

No Comments Yet.

Leave a comment