Indische Bapao

Indische Bapao

Bereidingstijd ca. 20 minuten + 10 minuten rijzen Aantal 12 broodjes

500 g gehakt, 3 uien (gesnipperd), 1 prei (in ringen), 6 el suiker, 2 tenen knoflook (geperst), 1 el sambal oelek, 2 el ketjap manis, 1 pak broodmix voor witbrood

Maak de broodmix volgens de aanwijzing op de verpakking met 3 el suiker. Verhit olijfolie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de ui en prei toe en bak even mee. Voeg 3 el suiker, knoflook, sambal en ketjap manis toe. Laat op laag vuur even sudderen. Draai bolletjes van het deeg. Duw het deeg wat platter en maak een inkeping in het deeg. Vul het met 2 el vulling en vouw dicht. Leg de broodjes op een stuk aluminiumfolie en stoom ze in stoompan in ca. 15 minuten gaar.

Comments are closed.